Om os


Vi er to friske piger (Freja, 28 år og Siri, 21 år) fra det sydjydske. I foråret 2023 startede vi vores garnfarvningsvirksomhed og lige siden da har vi haft travlt med at udforske seje farver og forskellige teknikker. Vi går først og fremmest op i god garn kvalitet i farver til enhver smag. Derudover har vi prioriteret fornuftige priser, da vi også selv nyder at have råd til mange fede strikkeprojekter, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Garnet bliver farvet i smukke omgivelser på vores hestegård på landet, hvor naturen dagligt spiller en rolle i vores farveinspiration. Det fedeste (og sværeste) ved vores job som garnfarvere er, at vi faktisk har lyst til at strikke noget i alt det vi farver.


Hvordan vasker du dit garn?

Vi anbefaler altid håndvask af vores garn. Garn i mørke, mættede farver kan indeholde noget restfarve, selvom vi altid vasker vores garn grundigt før salg. Undgå at lade garnet ligge i blød for længe, og brug altid vaskemiddel beregnet til uld. Et tip kan være at tilføje eddike til vandet når du vasker, dette kan forhindre lyse og mørke farver i garnet i at flyde sammen.

Håndfarvet garn

Håndfarvet garn er helt unikt og selvom garnet ligger i samme farvebad, kan nuanceforskelle forekomme. Derfor kan det være en god ide at skifte imellem to fed, når du strikker i håndfarvet garn. Sådan kan du undgå "pooling/flashing" (at farverne lægger sig i store klatter eller striber og dermed skaber et uønsket farvemønster i dit strik)

Kontakt os

Hvis du ser en af vores indfarvninger på Instagram eller vores hjemmeside, som ikke er farvet op i den garnkvalitet du ønsker, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi farver meget gerne indfarvninger op efter ønske. 
Vi elsker desuden at se vores garn strikket op, så vi modtager meget gerne billeder af jeres strik<3